Amb l’arc a la mà, la tonada la marco jo.

Instruments d'arc

Cura dels instruments d'arc

Una bona cura del teu instrument t’ajudarà a l’hora d’interpretar i t’estalviarà problemes, reparacions i, per tant, diners. Aquí tens unes recomanacions bàsiques:

La neteja es important. Cal que eixuguis el màstil, les cordes i el diapasó cada vegada que deixis de tocar. Si tens una suor molt àcida, serà bo lubricar els afinaprimes amb una quantitat mínima d’oli o lubricant similar. Evita sempre que aquest toqui la fusta! Per el cos, fes servir un poliment especial: mai alcohol ni abrasius, ni tan sols per treure les restes de resina!

Evita canvis forts de temperatura, i mai deixis l’instrument al sol, ni dins un cotxe al sol.

Massa humitat o sequedat poden malmetre les fustes, fins al punt de provocar trencaments. Un humitejador t’ajudarà a mantenir els nivells correctes.

Guarda sempre l’instrument afinat, i no canviïs les cordestotes de cop. Millor d’una en una, així el màstil no pateix un alliberament sobtat de la tensió, a l’hora que evites que l’anima pugui caure.

Fes reparar ràpidament qualsevol esquerda, per petita que sigui. Si no, la tensió de les cordes poden fer-la més gran o provocar deformacions.

Garanties

  • Targeta de Client Premium: Les teves compras acumulen saldo al teu favor, que pots canviar per material, entrades a concerts, etc.
  • Personal especialitzat de venda i post-venda.
  • 2 anys de garantia.
  • Instruments revisats i ajustats en el moment de la recepció, equipats amb cordes, afinaprimes i pontets de qualitat.
  • Servei tècnic i de Luthieria propis, preferents per als nostres clients.

BOTIGA ONLINE