Suau com la brisa o amb la força de la tempesta…
Es el so del vent.

Instruments de vent

Cura dels instruments de vent

Una bona cura del teu instrument  t’ajudarà a l’hora d’interpretar i  t’estalviarà problemes, reparacions i, per tant, diners. Aquí tens unes recomanacions bàsiques:

La neteja es important. Cal que eixuguis l’instrument cada vegada que deixis de tocar, per fora i per dintre, sobre tot si es de fusta. Fes servir les eines i els productes adequats per cada instrument i situació.

No guardis mai l’instrument muntat, encara que sigui per una estona curta. El carbonat càlcic de la saliva, al assecar-se, pot encallar les parts i ser causa d’avaries molt serioses.

Per el exterior dels instruments de metall, fes servir productes específics per platejats o lacats: Mai alcohol ni abrasius, ni tan sols per treure les restes acumulades!

Evita canvis forts de temperatura, i mai deixis l’instrument al sol, ni dins un cotxe al sol. Massa humitat o sequedat poden malmetre les fustes, fins al punt de provocar trencaments. Per evitar-ho, aplica ocasionalment oli (Bore oil) al interior dels instruments de fusta, com els clarinets.

Aplica també ocasionalment grassa o oli específics a parts com bombes de trompeta, molles de flauta, etc. Cada 3 o 6 mesos, depenent de l’instrument, cal fer un manteniment a fons. Demana’ns consell o porta’ns el teu instrument.

Garanties

  • Personal especialitzat de venda i post-venda.
  • Targeta de Client Premium: Les vostres compras acumulen saldo al vostra favor, que podeu canviar per material, entrades a concerts, etc.
  • 2 anys de garantia.
  • Instruments revisats en el moment de la recepció i primer servei de manteniment gratuït, quan el client vulgui.
  • Servei tècnic propi, per als nostres clients.

BOTIGA ONLINE